Tavasszal is vigyázzunk magunkra!

Az Egis vény nélkül kapható készítményei között megtalál mindent, amire ilyen esetekben szüksége lehet! A Hotemin® krém enyhíti a húzódások, rándulások és zúzódások okozta gyulladást és csökkenti a fájdalmat. A készítmény az általános sportsérüléseken kívül alkalmas bizonyos reumás mozgásszervi panaszok kezelésére is.

Horzsolások, vágások, és könnyebb égések esetén fontos a bőrfelület mielőbbi fertőtlenítése, így elkerülhetők el a komolyabb fertőzések és gyulladások. A Betadine® fertőtlenítő oldat erre kínál megoldást. Az oldatban található jód eredményesen pusztítja a vírusokat, gombákat, baktériumokat, ráadásul nem csíp, ami főleg gyermekeknél lehet fontos szempont.

Ha a szabadba készülünk, az edzőcipőn, focilabdán, kerékpáron kívül hasznos, ha tartunk magunknál Hotemin® krémet és Betadine® oldatot, hogy felhőtlenül tudjuk élvezni a természetet.

További cikkeink

Az egyetlen dolog, amit nem szeretünk a nyárban
A nyár az utazások, kirándulások és felhőtlen szórakozás mellett sajnos az ételmérgezések, bélfertőzések szezonja is. Hiába az óvatosság, a baktériumok és más kórokozók a nyári melegben annyira gyorsan szaporodnak, hogy a hasmenéssel járó betegségek kialakulása nem csak rajtunk múlik…

C-vitamin bevitel télen – fontosabb, mint bármikor!
Télen, amikor nem bővelkedünk friss gyümölcsben, zöldségben, tehát a természetes C-vitamin beviteli lehetőségeink beszűkülnek, igen fontos, hogy mégis megfelelő szinten tartsuk vitamin szintünket. Ezzel hozzájárulhatunk immunrendszerünk hatékony működéséhez és elkerülhetjük a komolyabb betegségeket.

Gyors és hatékony megoldás légúti megbetegedésekre
Hideg időben gyakoriak a légúti megbetegedések, amelyek kezelését érdemes minél hamarabb megkezdeni.

Modernkori betegségek: hasmenés és székrekedés
Felgyorsult századunkban sajnos sok fontos dologra nem jut időnk. Ilyen például az egészséges táplálkozás. Ha nem megfelelő a táplálék minősége és/vagy mennyisége, könnyen okozhatunk magunknak kellemetlen meglepetést: székrekedést vagy éppen hasmenést.

“Csak egy kis horzsolás…” Hogyan védjük sebeinket az elfertőződéstől?
Nyáron bizony gyakrabban történnek kisebb balesetek: gyerekek és felnőttek egyaránt gyakrabban térnek haza horzsolásokkal és más, vérzést okozó járó sebesüléssel. A sebek elfertőződését célszerű a legkíméletesebb, ugyanakkor leghatásosabb fertőtlenítővel kitisztítani…