Modernkori betegségek: hasmenés és székrekedés

Amennyiben nincs lehetősége körültekintően és egészségesen táplálkozni vagy esetleg érzékeny a bélrendszere és gyakran tapasztalja önmagán a fent említett tüneteket, érdemes előre felkészülni. Az EGIS vény nélkül kapható készítményei között talál megoldást a problémájára.

Hasmenés kezelésére alkalmas gyógyszerünk, a növényi eredetű, aktív szenet tartalmazó Cralex® kapszula hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került toxikus anyagokat, gátolja a megkötött mérgező anyagok felszívódását, így szünteti meg a kellemetlen tüneteket.

Kínzó székrekedés esetén sem érdemes arra várni, hogy a probléma magától megoldódjon: a Bolus laxans tabletta székletlazító hatásával hozzájárul a széklet normalizálódásához.

További cikkeink

Az egyetlen dolog, amit nem szeretünk a nyárban
A nyár az utazások, kirándulások és felhőtlen szórakozás mellett sajnos az ételmérgezések, bélfertőzések szezonja is. Hiába az óvatosság, a baktériumok és más kórokozók a nyári melegben annyira gyorsan szaporodnak, hogy a hasmenéssel járó betegségek kialakulása nem csak rajtunk múlik…

C-vitamin bevitel télen – fontosabb, mint bármikor!
Télen, amikor nem bővelkedünk friss gyümölcsben, zöldségben, tehát a természetes C-vitamin beviteli lehetőségeink beszűkülnek, igen fontos, hogy mégis megfelelő szinten tartsuk vitamin szintünket. Ezzel hozzájárulhatunk immunrendszerünk hatékony működéséhez és elkerülhetjük a komolyabb betegségeket.

Gyors és hatékony megoldás légúti megbetegedésekre
Hideg időben gyakoriak a légúti megbetegedések, amelyek kezelését érdemes minél hamarabb megkezdeni.

Tavasszal is vigyázzunk magunkra!
A tavasz és a jó idő közeledtével egyre inkább vágyunk a természetbe, hogy a hosszú téli hónapok után testünket kirándulással, túrázással, kedvenc sportjaink űzésével felfrissíthessük. Ilyenkor – mint máskor is – sajnos előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek: rándulások, izomsérülések, sebek, amiket minél hamarabb és minél gyorsabban érdemes kezelni, hogy elkerüljük az esetleges komolyabb problémákat.

“Csak egy kis horzsolás…” Hogyan védjük sebeinket az elfertőződéstől?
Nyáron bizony gyakrabban történnek kisebb balesetek: gyerekek és felnőttek egyaránt gyakrabban térnek haza horzsolásokkal és más, vérzést okozó járó sebesüléssel. A sebek elfertőződését célszerű a legkíméletesebb, ugyanakkor leghatásosabb fertőtlenítővel kitisztítani…