C-vitamin bevitel télen – fontosabb, mint bármikor!

Napi C-vitamin szükségletünk a nem megfelelő táplálkozás vagy a megfázások, vírusos fertőzések okozta legyengülés miatt télen megnövekszik. Ennek pótlásában lehet segítségünkre az Egis legújabb, egyedülálló C-vitamin készítménye, a Jovital® C Duo Active.

A Jovital® C Duo-Active retard kapszula nem egyszerűen egy új, retard C-vitamin készítmény a sok közül. A Duo-Active elnevezés arra a kettős aktivitásra utal, melynek köszönhetően a készítmény gyorsan és hosszantartóan járul hozzá a szervezet megfelelő C-vitamin szintjéhez. Miben különbözik a Jovital® C Duo-Active kapszula működése más retard készítményektől? A Jovital® C Duo-Active retard kapszulából a C-vitamin kioldódása – a retard készítményekkel ellentétben – azonnal elindul, s mire a bevonatlan C-vitamin kiürülne, a retard C-vitamin fázis felszabadulása már folyamatban van. Ezért tekinthető teljesnek a C-vitamin lefedettség kezdettől fogva, 12 órán át!

A Jovital® C Duo-Active retard kapszuláról és a C-vitaminról bővebb információt itt talál.

További cikkeink

Az egyetlen dolog, amit nem szeretünk a nyárban
A nyár az utazások, kirándulások és felhőtlen szórakozás mellett sajnos az ételmérgezések, bélfertőzések szezonja is. Hiába az óvatosság, a baktériumok és más kórokozók a nyári melegben annyira gyorsan szaporodnak, hogy a hasmenéssel járó betegségek kialakulása nem csak rajtunk múlik…

Gyors és hatékony megoldás légúti megbetegedésekre
Hideg időben gyakoriak a légúti megbetegedések, amelyek kezelését érdemes minél hamarabb megkezdeni.

Tavasszal is vigyázzunk magunkra!
A tavasz és a jó idő közeledtével egyre inkább vágyunk a természetbe, hogy a hosszú téli hónapok után testünket kirándulással, túrázással, kedvenc sportjaink űzésével felfrissíthessük. Ilyenkor – mint máskor is – sajnos előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek: rándulások, izomsérülések, sebek, amiket minél hamarabb és minél gyorsabban érdemes kezelni, hogy elkerüljük az esetleges komolyabb problémákat.

Modernkori betegségek: hasmenés és székrekedés
Felgyorsult századunkban sajnos sok fontos dologra nem jut időnk. Ilyen például az egészséges táplálkozás. Ha nem megfelelő a táplálék minősége és/vagy mennyisége, könnyen okozhatunk magunknak kellemetlen meglepetést: székrekedést vagy éppen hasmenést.

“Csak egy kis horzsolás…” Hogyan védjük sebeinket az elfertőződéstől?
Nyáron bizony gyakrabban történnek kisebb balesetek: gyerekek és felnőttek egyaránt gyakrabban térnek haza horzsolásokkal és más, vérzést okozó járó sebesüléssel. A sebek elfertőződését célszerű a legkíméletesebb, ugyanakkor leghatásosabb fertőtlenítővel kitisztítani…