Gyors és hatékony megoldás légúti megbetegedésekre

Az ambroxol hatóanyagú Halixol® szirup és tabletta oldja a hörgőkben, orrban és garatban képződő sűrű, tapadós váladékot, megkönnyíti a váladék felköhögését, ezáltal mérsékli a kínzó köhögést. A Halixol® készítmények előnye, hogy a rendelt antibiotikumokkal egy időben vehetők be!

A banán-, illetve eperízű szirupot étkezés után kell bevenni, lehetőleg sok folyadék fogyasztása mellett.

A Halixol® szirupról és tablettáról bővebb információt itt talál.

További cikkeink

Az egyetlen dolog, amit nem szeretünk a nyárban
A nyár az utazások, kirándulások és felhőtlen szórakozás mellett sajnos az ételmérgezések, bélfertőzések szezonja is. Hiába az óvatosság, a baktériumok és más kórokozók a nyári melegben annyira gyorsan szaporodnak, hogy a hasmenéssel járó betegségek kialakulása nem csak rajtunk múlik…

C-vitamin bevitel télen – fontosabb, mint bármikor!
Télen, amikor nem bővelkedünk friss gyümölcsben, zöldségben, tehát a természetes C-vitamin beviteli lehetőségeink beszűkülnek, igen fontos, hogy mégis megfelelő szinten tartsuk vitamin szintünket. Ezzel hozzájárulhatunk immunrendszerünk hatékony működéséhez és elkerülhetjük a komolyabb betegségeket.

Tavasszal is vigyázzunk magunkra!
A tavasz és a jó idő közeledtével egyre inkább vágyunk a természetbe, hogy a hosszú téli hónapok után testünket kirándulással, túrázással, kedvenc sportjaink űzésével felfrissíthessük. Ilyenkor – mint máskor is – sajnos előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek: rándulások, izomsérülések, sebek, amiket minél hamarabb és minél gyorsabban érdemes kezelni, hogy elkerüljük az esetleges komolyabb problémákat.

Modernkori betegségek: hasmenés és székrekedés
Felgyorsult századunkban sajnos sok fontos dologra nem jut időnk. Ilyen például az egészséges táplálkozás. Ha nem megfelelő a táplálék minősége és/vagy mennyisége, könnyen okozhatunk magunknak kellemetlen meglepetést: székrekedést vagy éppen hasmenést.

“Csak egy kis horzsolás…” Hogyan védjük sebeinket az elfertőződéstől?
Nyáron bizony gyakrabban történnek kisebb balesetek: gyerekek és felnőttek egyaránt gyakrabban térnek haza horzsolásokkal és más, vérzést okozó járó sebesüléssel. A sebek elfertőződését célszerű a legkíméletesebb, ugyanakkor leghatásosabb fertőtlenítővel kitisztítani…