EGIS Vitamin C – Egészségünk forrása

A C-vitamint és jótékony hatásait mindannyian ismerjük. Érdemes odafigyelni arra, hogy szervezetünket rendszeresen C-vitaminnal lássuk el egészségünk megőrzése érdekében.

A szakemberek gyakran felhívják a figyelmet a C-vitamin bevitel szükségességére, és ennek nagyon egyszerű oka van: szemben az állatok többségével az ember szervezete képtelen rá, hogy a betegségek megelőzésében létfontosságú C-vitamint önmagától, természetes úton állítsa elő.

Mi, emberek az egészséges, növényi rostokban, zöldségekben gazdag táplálkozás útján juthatunk elsősorban C-vitaminhoz, de a helyes táplálkozásra egyre kevesebb időt tudunk fordítani. A megoldást, és szervezetünk jobb védekezőképességének zálogát az olyan készítmények jelenthetik, mint az EGIS Vitamin C filmtabletta.

Az EGIS Vitamin C filmtabletta rendszeres szedése megerősíti szervezetünk védekező rendszerét, így könnyebben kerülhetjük el a megfázásos, influenzás betegségeket – különösen az őszi és téli időszakokban, amikor kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk. A C-vitamin pótlása egészen kisgyermekkortól kezdve fontos, így ne csak magunkra, hanem gyermekeinkre is gondoljunk!

Az EGIS az eltérő egyéni igények minél jobb kiszolgálása érdekében forgalmaz 100, 200 és 500 mg C vitamint tartalmú tablettát. A filmtabletta előnye más hasonló készítményekkel szemben, hogy a hatóanyagot vékony filmréteg óvja a fény káros hatásaitól, továbbá – ugyancsak a filmréteg miatt – a gyógyszer lenyelése igen könnyű.

Letölthető EGIS Vitamin C betegtájékoztató

Egyéb készítményeink

Alsol®

Ambroxol-EGIS

Betadine®

Bolus adstringens

Bolus laxans

Cralex®

EGIS Vitamin C

Lidocain

Paxirasol®

RepaDolo®

Reparon®

Reparon® Herbal

Telviran® krém