Hotemin® krém – Sportsérülések, rándulások

Rándulás? Izomsérülés? Mindenki, aki hivatásos vagy amatőr szinten sportol, szeretné ezeket elkerülni, ám ha már megtörtént a baj, nem mindegy, mennyi időt kell a szeretett sportpályától távol tölteni.

Sportsérülésekre és más ízületi vagy izomfájdalmakra igazán gyors segítséget jelenthet a Hotemin® krém.
A Hotemin® krém a gyulladt, beteg terület szöveteibe jutva fejti ki hatását, és a sportsérüléseken túl reumás mozgásszervi megbetegedéseknél is alkalmazható fájdalomcsillapításra.

Nyomjon 1-3 centiméternyi krémet a kezelni kívánt testrészre, és dörzsölje bele a bőrbe egyenletesen. A kezelést egy nap háromszor kell megismételni. Ha panaszai egy hét után sem enyhülnek, mindenképpen forduljon orvoshoz!

Mindig nagyon figyeljen rá, hogy a Hotemin®ből csak ép bőrre kenjen. Ne használjon fedőkötést, mivel fontos, hogy a kezelt bőrfelület szabadon lélegezzen! A krém soha ne kerüljön szembe, szájba, nyálkahártyára, ha azonban ez mégis előfordul, a kérdéses testrészt alaposan, bő vízzel kell kimosni.

Egy rossz mozdulat, hirtelen baleset minden életkorban bárkivel előfordulhat. Meggyorsíthatja gyógyulását, ha kéznél van egy tubus vény nélkül kapható Hotemin® krém!

Letölthető Hotemin® krém betegtájékoztató

Egyéb készítményeink

Alsol®

Betadine®

Bolus adstringens

Bolus laxans

Cralex®

EGIS Vitamin C

Halixol®

Hotemin®

Lidocain

Reparon®

Reparon® Herbal

Telviran® krém